Конференція з кібербезпеки від IT-Dialog та Cisco

12 серпня компанія IT-Dialog — ваш надійний партнер з проєктування та впровадження рішень у сфері інформаційних технологій, зі світовим технологічним лідером Cisco зібралися в Києві, щоб обговорити масштабовані та ефективні архітектури, технології та продукти, створені з урахуванням особливостей гібридних середовищ, для забезпечення найвищого рівня корпоративного захисту ресурсів та стійкості даних!

Про що говорили?

  • Володимир Ілібман Cisco розповів як спростити використання системи безпеки з Cisco SecureX. Це комплексний відкритий продукт, що допомагає централізувати всі засоби контролю й помітно підвищити експлуатаційну ефективність систем кібербезпеки за рахунок автоматизації робочих процесів. Цікавий факт: внаслідок оркестрації та автоматизації засобів захисту ваші фахівці з інформаційної безпеки, адміністратори мереж та ІТ-менеджери можуть заощаджувати понад годин свого робочого часу, що підвищує їх ефективність роботи.
  • Також Володимир розповів про захист хмарних сервісів. Сучасна хмарна інфраструктура дозволяє надавати в якості сервісів додатки, системи, платформи або навіть цілу інфраструктуру. Залежно від особливості роботи, застосунків і вимог до безпеки, захист хмарних сервісів повинен забезпечуватися різними способами.
  • Сергій Дударь Cisco розповів про основні рішення Cisco для корпоративних СЗД та резервного копіювання, а також навів приклади їх впровадження з реальних проєктів.

Окрема доповідь була присвячена використанню гіперконвергентої системи Cisco HyperFlex для середовищ віртуалізації. Це рішення дозволяє реалізувати інфраструктуру через набір серверів з локальними дисками, об'єднаному в єдину розподілену захищену систему зберігання даних і в єдиний ресурсний пул для обчислювальних ресурсів.

Використання гіперконвергентного підходу істотно спрощує процес планування, вибору, впровадження, обслуговування, масштабування інфраструктури в порівнянні з традиційним підходом «сервер-мережа- СЗД».

  • Олексій Бессараб та Павло Родіонов Cisco підняли тему найнеобхіднішої в останні роки моделі захисту Zero Trust. Цього разу ми розглянули сценарій впровадження архітектури "нульової довіри" для забезпечення кіберзахисту промислових підприємств.

Завершилася зустріч міні-турніром з гольфу


Чому саме гольф?

"Гольф — це такий вид спорту, в якому головне не результат, а партнери".

Гольф і бізнес давно та нерозривно пов'язані: є багато навичок, які можна застосувати як в гольфі, так і в бізнесі. Успішні гольфісти зосереджені, націлені на стратегію, долають труднощі та прагнуть вдосконалення. На полях для гольфу багато років народжуються нові ідеї, а партнери домовляються про співпрацю, обговорюють умови, рекомендують один одному співробітників, консультантів.

Тож і наша зустріч також принесла натхнення на нові проєкти та масштабні плани.

 

Теги
cisco
Сайт використовує cookies Бiльше iнформацiї Полiтика конфiденцiйностi
Погоджуюсь